Projects

Private Listed Flat, Edinburgh West End


A double upper flat in the top floors of a divided house in the West End of Edinburgh's New Town.

The flat had a narrow and unwelcoming bathroom on the lower level and another similar bathroom on the top floor, where all the bedrooms were located. There was also a nice but underused back bedroom next door to the upstairs bathroom.

The project changed the lower floor bathroom into a utility room with a lavatory, converted the existing bathroom upstairs into an en-suite shower room for the main bedroom and then made to former bedroom into a generous bath and shower room.

Ventilation for all the spaces, including the kitchen was centralised into a single heat recovery unit in the roof.

The project was carried out at JGA.

Design Team


Architects: JGA
Structural Engineers: McGregor McMahon

<< Return to Projects Page